100% natuurlijke en pure biologische plantaardige olie.
Eigenschappen
Een vloeibare plantaardige was die erg verwant is aan de huid en die geschikt is voor alle cosmetische en anti-verouderingsbehandelingen, zelfs op een vette huid. Trekt heel goed in en zorgt voor een zijdezachte huid. Jojoba was de bondgenoot van de Inca-traditie. De volkeren van Centraal- en Zuid-Amerika gebruikten ze om zich tegen de zon te beschermen of om er zich op voor te bereiden. Vandaag vinden we jojoba terug in vele cosmetische bereidingen die de talgafscheidingen regelen of die fijne, droge of breekbare haren mooier maken.
- Deze olie wordt hard bij temperaturen onder de 14°C, maar dit doet geen afbraak aan de kwaliteit.
Gebruiksaanwijzing
- Beschadigde handen: wrijf de handen in met 2 tot 3 druppels van de olie na elke wasbeurt.
- Cosmetisch gebruik:
- Bij vet haar: breng de olie 20 minuten voor de shampoo aan op de haarwortels.
- Bij droog haar: breng de olie aan op het haar en omwikkel met een warme en natte handdoek.
- De olie kan ook gebruikt worden als natuurlijke ontschminker.
Aanbevelingen
- Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
- Donker en koel bewaren.
Commentaar